Rörservice

Söberg & Söderströms rör AB ett auktoriserat VVS-företag som drivs av fjärde

round4

generationens rörentreprenörer. Vi utför alla slags VVS-arbeten inom klassiskt rörmokeri t.ex. byte av WC-stolar, vattenlås, varmvattenberedare, blandare, vattenklosetter, ventiler, värme, vatten. Vi installerar även bergvärme och kan hjälpa dig med din badrums eller köksrenovering

- det vill säga all den service man förväntar sig av en rörmokare, enligt de regler som VVS branschen gemensamt satt upp.

Anbudsarbeten – Fast pris

Vi arbetar även mot fast pris. Kontakta oss för offert.            info@rorhuset.se

Bergvärme eller luft/vatten värmepump

Vi är auktoriserade återförsäljare av  NIBEs värmepumpar för bergvärme/jordvärme och även NIBEs luft/vatten-värmepumpar. Kontakta oss för en energiberäkning samt offert på ditt projekt, kostnadsfritt!

Varmvattenberedare

Vi kan erbjud fasta priser på samtliga installationer!

Badrum/kök

Vi samarbetar med flera el- och byggfirmor för att erbjuda dig som kund en helhetslösning vid badrums- och köksrenovering.
För att se exempel på våra badrumsinredningar ta en titt på våra partners!

Gas

Vi är återförsäljare till AGA -gas ( dock ej hyrflaskor )

Vattenrening

Har du dålig kvalité på ditt dricksvatten? vi jobbar med de ledande filterfabrikanterna och kan installera din vattenreningsanläggning.  Kom in till oss så hjälper vi er med ert vattenprov och presenterar en lösning på er vattenkvalité.

ROT-avdrag

Som privatkonsument kan du göra ett ROT-skatteavdrag för tjänster utförda av oss. Ett ROT-avdrag är en skattereduktion för arbetskostnaden vid renovering, om- eller tillbyggnader av småhus eller bostadsrätter. Avdraget är en skatterabatt på upp till 50 000 kr av arbetskostnaden per person och år. Beloppet dras av direkt på fakturan och vi ansöker om resterande belopp hos Skatteverket så att du slipper extraarbete. Här hittar du mer information gällande ROT-arbeten. 

Vatteninsatallationer

Vi jobbar med alla typer av vatteninstallationer. Skall du ha nytt inkommande vatten, hydrofon, hydropress, nya vattendragningar i villan, sommarstugan eller hyreshuset då kan vi hjälpa dig.

Avloppsinstallationer

Vi hjälper våra kunder med olika typer av avloppsinstallationer. Vi kan utföra olika installationer som fettavskiljare, oljeavskiljare, självfall, tryck avlopp, rostfritt, villagrund, storkök, rostfria rännor, takavvattning, gjutjärnsavlopp, plastsvetsning el muffning, avloppskvarnar osv då kan vi hjälpa dig. Vi har även ordentliga rensmaskiner och högtrycksrensmaskiner vid avlopps stopp.

Vi är en stabil vvs-firma i Gnesta med utbildade vvs-montörer, kollektivavtal och försäkringar. Välkommen till en vvs-firma med lång erfarenhet!